Blog

Fem memòria: El despertador 2022

CAST

No crec que cadascú tingui el seu propi lloc, crec que cadascú és un lloc per a les altres persones.

Et compartim, amb molta il·lusió, la nostra memòria despertadora del 2022, el recull de les accions que vam dur a terme durant aquest període i els seus impactes. 

El 2022 ha estat un any on, malgrat en molts aspectes ja retornàvem a la normalitat prèvia a la pandèmia (la presencialitat, les mascaretes que van anar desapareixent amb el pas dels mesos, el poder programar sense tant risc a anul·lacions), els reptes, potser al ser menys evidents, encara hi eren molt presents.


Què hem fet possible?

A tothom ens passa que avancem sense ser conscients de la quantitat de passes que hem fet. És més: sovint creiem que n’hem fet moltes menys. Subestimem els resultats perquè el procés ha estat ardu, confús, fins i tot hi ha hagut moments en què hem hagut de recular. Però avancem. Mirant enrere ens adonem que amb només 365 dies hem assumit reptes impensables, hem capgirat dinàmiques, hem consolidat estructures i, el més important, hem crescut com a equip. I tot això, amb la tan anhelada tornada a la normalitat! Per fi hem deixat enrere la murga de les pantalles, les distàncies i les mascaretes. La proximitat amb les persones que confien en El despertador sempre ha estat una obsessió per a nosaltres, i esperem de tot cor no tornar a perdre-la mai més.

Al llarg de 2022 hem acompanyat  6.986 persones participants amb 236 accions formatives, que han obtingut una valoració mitjana de 9,1, gràcies a 46 persones col·laboradores, que ens han ajudat a donar corda, i 34.314 persones fent comunitat.

Moltes gràcies a totes i tots per seguir apostant per nosaltres, però sobretot, el que més agraïm és que seguiu apostant per despertar les ganes de viure millor o de fer viu allò que batega endins que desitgem que sigui per sempre recordat.

Seguim i seguirem compromesos i compromeses en fer créixer el benestar de les persones, acompanyant en la prevenció emocional d’infants, joves i adolescents, en orientar les persones a fer realitat les seves il·lusions, en reduir la taxa d’abandonament escolar, i en l’accionar els equips dels diferents tipus d’organitzacions.

Seguim despertant, seguim bategant.

Consulta la memòria de 2022:

Vols saber més sobre nosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *