Creativitat

Coaching per a escriptors

CAST

Després de treballar encoaching-escriptors diferents projectes literaris i en diferents formats i àmbits, ens animem ara a proposar-te un taller grupal sobre la creativitat i l’escriptura.

Al llarg de 4 jornades (una trobada setmanal de 2 hores de durada) t’acompanyarem a començar el teu text. Veurem el què, el com, l’on i el quan per poder concretar així les teves il·lusions i recursos.

En un segon moment, al cap d’un temps, reprendrem el fil i seguirem acompanyant-te en el teu projecte (segon taller de coaching per a escriptors). Treballarem sobre el text que hagis generat. Continuarem explorant plegats els camins oberts per reflexionar sobre ells, veure la seva riquesa i obrir-ne de nous. En el cas de no haver fet el primer taller, cap problema: porta simplement un text propi.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.