Creativitat

Coaching per a escriptors

CAST

Després de treballar encoaching-escriptors diferents projectes literaris i en diferents formats i àmbits, ens animem ara a proposar-te un taller grupal sobre la creativitat i l’escriptura.

Al llarg de 4 jornades (una trobada setmanal de 2 hores de durada) t’acompanyarem a començar el teu text. Veurem el què, el com, l’on i el quan per poder concretar així les teves il·lusions i recursos.

En un segon moment, al cap d’un temps, reprendrem el fil i seguirem acompanyant-te en el teu projecte (segon taller de coaching per a escriptors). Treballarem sobre el text que hagis generat. Continuarem explorant plegats els camins oberts per reflexionar sobre ells, veure la seva riquesa i obrir-ne de nous. En el cas de no haver fet el primer taller, cap problema: porta simplement un text propi.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *