amb mi

Transforma’t escrivint

CAST

Doneescriptura-transformadoram el protagonisme a les teves veus interiors per conèixe’t millor!

Després de l’èxit de les tres primeres edicions, volem repetir l’experiència amb nous continguts i metodologies. Us presentem aquí el grup per practicar l’escriptura transformacional.

El taller està liderat per la Laura Natalia Pérez, doctora en Ciències Cognitives i Llenguatge, psicòloga i coach. Aquí tens, per anar entrant en calor, un escrit seu on et presenta la temàtica.

Les noves sessions, amb més materials i propostes, seran de dues hores cada quinze dies i tindran un cost de 180€.

Mantenim les dues modalitats, presencial i on-line (amb 2 tutories via Skype)! En tots dos casos, la Laura realitza un seguiment personalitzat entre les sis sessions de treball. A més, s’obrirà un espai virtual exclusiu pel grup on es podran compartir impressions i aprenentatges.

Si tens interès en participar-hi, envia’ns un correu a info@el-despertador.com amb la teva preferència horària. Entre els participants tancarem l’agenda que ens vagi millor a tots. Grups reduïts de 6 persones. Vine i aprèn a desxifrar-te i potenciar-te!

De la darrera edició han dit:

“Taller muy recomendable. A nivel de escritura, proporciona infinitos recursos, tanto para afrontar la página en blanco, como para desarrollar un proyecto. A nivel de autotransformación, el taller proporciona herramientas no sólo para el auto-descubrirse, sino para aprender a gestionar este creciente conocimiento de uno mismo y orientarlo hacia nuestros objetivos. Laura se adapta al proceso creativo y personal de cada uno, y es ¡una excelente guía!”

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.