amb mi

Transforma’t escrivint

CAST

Doneescriptura-transformadoram el protagonisme a les teves veus interiors per conèixe’t millor!

Després de l’èxit de les tres primeres edicions, volem repetir l’experiència amb nous continguts i metodologies. Us presentem aquí el grup per practicar l’escriptura transformacional.

El taller està liderat per la Laura Natalia Pérez, doctora en Ciències Cognitives i Llenguatge, psicòloga i coach. Aquí tens, per anar entrant en calor, un escrit seu on et presenta la temàtica.

Les noves sessions, amb més materials i propostes, seran de dues hores cada quinze dies i tindran un cost de 180€.

Mantenim les dues modalitats, presencial i on-line (amb 2 tutories via Skype)! En tots dos casos, la Laura realitza un seguiment personalitzat entre les sis sessions de treball. A més, s’obrirà un espai virtual exclusiu pel grup on es podran compartir impressions i aprenentatges.

Si tens interès en participar-hi, envia’ns un correu a info@el-despertador.com amb la teva preferència horària. Entre els participants tancarem l’agenda que ens vagi millor a tots. Grups reduïts de 6 persones. Vine i aprèn a desxifrar-te i potenciar-te!

De la darrera edició han dit:

“Taller muy recomendable. A nivel de escritura, proporciona infinitos recursos, tanto para afrontar la página en blanco, como para desarrollar un proyecto. A nivel de autotransformación, el taller proporciona herramientas no sólo para el auto-descubrirse, sino para aprender a gestionar este creciente conocimiento de uno mismo y orientarlo hacia nuestros objetivos. Laura se adapta al proceso creativo y personal de cada uno, y es ¡una excelente guía!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *