a la feina

La comunicació, un canal per millorar les relacions laborals

CAST

Millora relacions laboralsLa comunicació és un element fonamental en el nostre desenvolupament professional.  Facilitar i potenciar eines per gestionar les habilitats de relació i, d’aquesta manera, millorar l’eficiència en el lloc de treball és l’objectiu principal que tenim amb aquesta proposta.

.

Tenir cura de la globalitat de l’acte comunicatiu es optimitzar-lo i fer-lo efectiu. Algunes d’aquestes condicions fan referència a qüestions individuals, a la capacitat comunicativa de les persones, o altres aspectes que poden influenciar positivament o negativament en la comunicació.

L’assertivitat, l’empatia, l’escolta i la gestió emocional són factors claus per a una comunicació afectiva i efectiva. Amb ells contribuirem a la construcció d’una comunicació facilitadora, de manera que millorarem les condicions necessàries per aconseguir interaccions individuals i grupals de major qualitat.

Objectius:

  • Presa de consciència de què formem part d’un ecosistema relacional i, per tant, som responsables de com ens relacionem.
  • Identificar les emissions tòxiques (pensades i/o expressades) que generem cap a nosaltres mateixos/es i els/les nostres companys/es.
  • Detectar expectatives i judicis.
  • Oferir pautes per una comunicació interpersonal afectiva i efectiva.
  • Potenciar l’assertivitat, l’empatia, l’escolta i la gestió emocional.
  • Col·laborar i cooperar en la realització de les tasques de l’equip.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *