a la feina

La comunicació, un canal per millorar les relacions laborals

CAST

Millora relacions laboralsLa comunicació és un element fonamental en el nostre desenvolupament professional.  Facilitar i potenciar eines per gestionar les habilitats de relació i, d’aquesta manera, millorar l’eficiència en el lloc de treball és l’objectiu principal que tenim amb aquesta proposta.

.

Tenir cura de la globalitat de l’acte comunicatiu es optimitzar-lo i fer-lo efectiu. Algunes d’aquestes condicions fan referència a qüestions individuals, a la capacitat comunicativa de les persones, o altres aspectes que poden influenciar positivament o negativament en la comunicació.

L’assertivitat, l’empatia, l’escolta i la gestió emocional són factors claus per a una comunicació afectiva i efectiva. Amb ells contribuirem a la construcció d’una comunicació facilitadora, de manera que millorarem les condicions necessàries per aconseguir interaccions individuals i grupals de major qualitat.

Objectius:

  • Presa de consciència de què formem part d’un ecosistema relacional i, per tant, som responsables de com ens relacionem.
  • Identificar les emissions tòxiques (pensades i/o expressades) que generem cap a nosaltres mateixos/es i els/les nostres companys/es.
  • Detectar expectatives i judicis.
  • Oferir pautes per una comunicació interpersonal afectiva i efectiva.
  • Potenciar l’assertivitat, l’empatia, l’escolta i la gestió emocional.
  • Col·laborar i cooperar en la realització de les tasques de l’equip.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.