a la feina

Autolideratge i desenvolupament competencial

CAST

Autolideratge i desenvolupament competênciaL’apoderament significa que l’individu té més autoritat i poder sobre els recursos i les decisions que afecten la seva vida gràcies a l’accés a la informació, la participació i la responsabilitat lligada a la capacitat d’organitzar-se. Quan ens apoderem som més capaços de fer front a les situacions d’incertesa, combinant entusiasme, determinació, creativitat i voluntat.

.

Qualsevol canvi en el món ha de començar per un canvi en un mateix. Per aconseguir resultats diferents és necessari replantejar la nostra mirada i com ens enfrontem a allò que ens passa. Malgrat que no podrem canviar sempre la nostra realitat, sí que podem canviar la manera de viure-la. És important treballar el desenvolupament de les competències transversals, introduint canvis d’actitud per tal que creem nous camins i interpretem la realitat en clau d’oportunitat. D’aquesta manera assolim més autonomia.

Les competències  són fruit d’un procés pràctic d’aprenentatge. Com més exportem aquestes experiències viscudes a l’entorn laboral, més enriquim el capital competencial, per incorporar-ho també en el dia a dia, enfortint i reforçant els nostres punts forts, desenvolupant progressivament els punts febles.  Ens centrem en maximitzar el potencial del capital humà.

Si el nostre objectiu es avançar cap a la nostra millor versió organitzacional, és necessari apoderar tots els que formem l’equip de treball. Tots som una peça clau del trencaclosques.

Objectius:

  • Elaborar una anàlisi competencial. Detectar punts forts i punts de millora.
  • Prendre consciència dels nostres processos interns.
  • Identificar quina és la nostra àrea de poder.
  • Aprendre a gestionar les nostres emocions i pensaments.
  • Optimitzar els recursos personals per millorar el dia a dia laboral.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.