a la feina

Autolideratge i desenvolupament competencial

CAST

Autolideratge i desenvolupament competênciaL’apoderament significa que l’individu té més autoritat i poder sobre els recursos i les decisions que afecten la seva vida gràcies a l’accés a la informació, la participació i la responsabilitat lligada a la capacitat d’organitzar-se. Quan ens apoderem som més capaços de fer front a les situacions d’incertesa, combinant entusiasme, determinació, creativitat i voluntat.

.

Qualsevol canvi en el món ha de començar per un canvi en un mateix. Per aconseguir resultats diferents és necessari replantejar la nostra mirada i com ens enfrontem a allò que ens passa. Malgrat que no podrem canviar sempre la nostra realitat, sí que podem canviar la manera de viure-la. És important treballar el desenvolupament de les competències transversals, introduint canvis d’actitud per tal que creem nous camins i interpretem la realitat en clau d’oportunitat. D’aquesta manera assolim més autonomia.

Les competències  són fruit d’un procés pràctic d’aprenentatge. Com més exportem aquestes experiències viscudes a l’entorn laboral, més enriquim el capital competencial, per incorporar-ho també en el dia a dia, enfortint i reforçant els nostres punts forts, desenvolupant progressivament els punts febles.  Ens centrem en maximitzar el potencial del capital humà.

Si el nostre objectiu es avançar cap a la nostra millor versió organitzacional, és necessari apoderar tots els que formem l’equip de treball. Tots som una peça clau del trencaclosques.

Objectius:

  • Elaborar una anàlisi competencial. Detectar punts forts i punts de millora.
  • Prendre consciència dels nostres processos interns.
  • Identificar quina és la nostra àrea de poder.
  • Aprendre a gestionar les nostres emocions i pensaments.
  • Optimitzar els recursos personals per millorar el dia a dia laboral.

Més informació a info@el-despertador.com.

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *