Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 2: Com fer créixer el meu somni dia a dia

CAST

6344082734_8b86e6c6a3_bDesprés de l’èxit de l’anterior edició, el divendres 21 de novembre a les 19,30h tornem amb una nova Jornada de Portes Obertes d’El despertador.

Et convidem per espai d’uns 90 minuts a fer una sessió vivencial en grup on podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

En aquest cas el tema que tractarem és el de: Com fer créixer el meu somni dia a dia. De la mà d’en Jordi Esqué (expert en acompanyar processos de canvi) procurarem oferir-te eines per fer realitat els teus projectes. Reflexionarem com sempre des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

Repetirem a l’acollidor espai de La Createca (C. Comte Borrell 122, Metro Urgell), on trobaràs la companyia d’altres persones amb ganes de conversar amb una bona tassa de cafè o tè, una cervesa o les delicioses tapes que fan.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Com fer créixer el meu somni dia a dia’ Les places són limitades, només hi ha 10!

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb molt d’entusiasme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *