Activitat

En parella: Quan les dues taronges senceres es troben

CAST

10941429_10153102786149717_3838245966829098379_nEn aquesta nova proposta volem aventurar-nos a construir l’amor en parella sense renunciar a ser nosaltres mateixos i perdre’ns en l’altre.

Les relacions de parella han anat evolucionat al mateix temps que nosaltres. A mesura que anem conquerint territoris personals, anem definint molt més allò que volem. Ens agraden les relacions igualitàries? O en algun moment desitgem també deixar-nos portar per la nostra parella? Això vol dir que som vulnerables i febles?

En aquest taller reflexionarem i observarem com l’energia masculina i femenina conviuen dins nostre i com des d’aquí ens relacionem amb l’altre.

Una iniciativa per a qui vulgui reflexionar vivencialment sobre aquest àmbit del nostre relacionar-nos. Per a parelles i persones que hagin estat, estiguin o vulguin estar en parella.

.

mail icona Si vols més informació o vols participar en aquesta o en alguna altra proposta d’En veu femenina escriu-nos a info@el-despertador.com.


Anna-Soriano

.

Taller impartit per Anna Soriano,
psicòloga i codirectora d’El despertador,
impulsora de la línia En veu femenina

En aquest enllaç pots recuperar alguns dels seus articles: textos de l’Anna Soriano


 En aquest podcast, descobrim quines són algunes claus que ens poden ajudar a trobar parella a través dels testimonis de la piscòloga i coach Gisela Oliva; Carlos Otero, executiu de màrketing digital; Judit March, psicoterapeuta; Nico Bobadilla, terapeuta Gestalt i Montse Iserte, psicòloga especialitzada en teràpia de parella i organitzadora de speed datings.

Ir a descargar

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *