El despertador

Coaching i recreació personal

CAST

jugar a escacsEl despertador fa una aposta per la transformació a través de la recreació.

Tenim la mirada permanentment posada en la persona i en la seva capacitat de reinventar-se en allò que vulgui. I considerem que la millor manera de fer-ho és a partir de dinàmiques vivencials recreatives.

En la nostra proposta, a banda de moltes altres disciplines de les que bevem, hi tenen un pes específic sobretot dues: el coaching transformacional i l’ecologia emocional, les quals defineixen la nostra línia d’intervenció.

  • El coaching és una disciplina que es proposa el desenvolupament de la persona a partir de l’entrenament d’hàbits més òptims per assolir tot allò que es proposi. Per fer-ho possible, la persona pren consciència no només de com està i del que vol aconseguir, sinó també del potencial amb el que compta i de les seves ganes de canviar. Acompanyem les persones considerant-les detentores del seu procés d’aprenentatge i procurem convidar-les, des del respecte, a mirar des d’una altra posició noves formes d’acció que puguin obrir oportunitats de relació amb si mateixes i el món, tot connectant amb la seva creativitat i el seu poder personal. Malgrat s’aconsegueixen resultats força aviat, la nostra aposta transformadora procura l’assimilació i integració de les eines a diferents nivells: mental, emocional i corporal. Així, la persona compta amb recursos que pot utilitzar en diferents situacions i àmbits d’actuació.
  • L’ecologia emocional és una disciplina, creada per en Jaume Soler i Mª Mercè Conangla, que ofereix de manera creativa un paral·lelisme amb la gestió mediambiental i l’art de la sostenibilitat emocional. Presenta dos principis bàsics: la responsabilitat en tot allò que fem i l‘impacte global que generem en el nostre entorn. La cohèrencia entre les nostres emocions, pensaments i accions ens fan de guia per anar millorant-nos com a persones, incrementar la qualitat de les nostres relacions i respectar i tenir cura del nostre món.

Et convidem a descobrir el nostre ‘llibre d’estil’:
10 claus per posar en marxa El despertador

icona-training
 TALLERS O PROPOSTES:

Sessions individuals
Sessions grupals
Mentoring i formació
Activitats outdoor i de team building
Article sobre el coaching

Categories:El despertador

Tagged as: ,

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.