Activitat

Ràdio El despertador, connectant amb tu

CAST

Entrevista-Xevi-Compte_radio-El-despertador4Han passat molts mesos des que ens vàrem imaginar, per primera vegada, com seria una ràdio d’El despertador… i avui, per fi, us podem anunciar el naixement del canal Ràdio El despertador!

Ràdio El despertador vol ser un estímul, una parada en el camí, un espai per connectar amb tu: amb la teva música, les teves il·lusions, les teves possibilitats i les ganes de viure millor des de l’entreteniment i la creativitat. Un espai participatiu, col·laboratiu, que volem teixir entre tots i totes. I per això compartirem, a través de les xarxes, els temes i preguntes que anirem tractant perquè hi puguis dir la teva i puguis connectar amb el teu canal.

Ràdio El despertador es nodreix de diferents programes i propostes:

360º és un programa en què conversem amb persones que aposten per la pròpia transformació i la del seu entorn. Aquesta conversa ens ofereix una visió més completa del convidat/da, descobrint-lo gràcies a la complicitat de persones del seu entorn, en un viatge pels diferents àmbits de la seva vida.
Es tracta, doncs, d’un format d’entrevista col·laborativa que practicarem fent un gir de 360º al voltant de diferents personalitats.

Entrevista-Xevi-Compte_radio-El-despertador3

Entrevista amb Xevi Compte, a Vidreres, el passat mes de gener.

Radio El despertador_microEscolta la primera entrevista: 360º al voltant de Xevi Compte, pianista, compositor, musicoterapeuta especialitzat en la teràpia del so, el cant d’harmònics i instruments ètnics. Un viatge per la seva faceta de terapeuta del so, de músic i compositor, i pel projecte de contes musicals d’Alquímia Sonora. Coneixem els seus referents, visió de la vida i formes de treballar. Descobreix més sobre en Xevi Compte a la seva pàgina web!

En clau de Mi, una invitació a viatjar a través de la música, un canal que ens connecta i ens permet descobrir-nos des d’una vessant molt essencial de cadascú de nosaltres. Cada programa té una temàtica diferent i, al voltant d’aquesta, en sortirà una banda sonora personalitzada a partir de les ressonàncies de les persones que convidem a compartir-nos la seva música i les seves vivències.

Radio El despertador_microEl primer programa és un viatge per la música que ens desperta, a través d’algunes propostes pròpies i dels gustos musicals i testimonis d’Anna Soriano, Josefina García, David Valls, Esteve Torramilans, Regina Jovell, Luis Grané, Joan Canals, Clara Sunyer, Jordi Esqué i Eva Sánchez-Paniagua.

A Ràdio El despertador també hi compartirem contes, relats, entrevistes de format breu o exprés, i altres sorpreses. I tot a l’abast d’un clic, perquè cadascú pugui triar el millor moment per escoltar els diferents podcasts.

La sintonia de Ràdio El despertador és cortesia d’en Xevi Compte, amb la locució de Pilar Abajo. La sintonia del programa En clau de Mi és obra d’Elif Burgaz. A tots tres, gràcies per la generositat de compartir talent. I gràcies, també, als consells i suport de Raül Segura, de The Jingle Box.

Una producció d’El despertador desenvolupada per Jordi Muñoz, coach i recreador personal, i Elisabet Alguacil, experta en comunicació, davant i darrera dels micròfons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *