Blog

Un tast sobre l’apassionant món de la parella

20160304_JPO-mon-parella_Alimara_El-despertador2

‘Vull deixar de sentir-me gelós’; ‘M’agradaria tenir la nòvia que em mereixo’; ‘Vull aprendre i créixer en la meva relació de parella’… Aquestes són algunes de les cerques que ens varen compartir els i les participants de la jornada de portes obertes sobre l’apassionant món de la parella el passat divendres 4 de març a l’espai Alimara.

Al llarg de la sessió vàrem fer un recorregut personal en què els participants varen compartir amb els companys aquelles creences i mites sobre les relacions de parella que ja havien desestimat, que ja no s’empassaven, i aquelles conviccions que encara sentien molt presents.

Per alliberar-se encara més de pesos i màscares, va arribar el moment de posar en pràctica l’‘antiligoteo’, i com si estiguessin lligant en una discoteca, en grups de dos, cada persona va compartir aquell defecte o aquella mania que el fa ser perfectament imperfecte. Aquesta activitat va ajudar a que tots poguessin riure’s de si mateixos i relativitzar la mirada crítica que a vegades posem sobre l’altre i sobre nosaltres. Reconeixent la ‘imperfecció’ deixem de generar falses expectatives i podem aprendre sense exigències.

Després d’una petita visualització per connectar amb un moment de gaudi cadascú va escriure una llista sobre aquelles coses que vol posar i aportar en la seva relació actual, futura o amb si mateix/a.

Moltes gràcies a tots i totes les participants per la confiança, les experiències compartides i les ganes d’aprendre. Us deixem un petit resum fotogràfic de la sessió.

Aquest tast ha estat el preludi del curs sobre l’apassionant món de la parella que iniciem el divendres, dia 18 de març. El 1er cicle, Per començar: Preparant el terreny, està format per 7 sessions que ens permetran centrar-nos en nosaltres mateixos i en com fem d’arquitectes de les nostres vides, dels nostres projectes i de les relacions amb el nostre entorn.

Pots venir a tot el cicle (recomanable) o a aquells episodis que més t’interessin. Les sessions són independents i complementàries.

El preu de les sessions és molt accessible (20€/sessió), i també oferim promocions especials (per ordre d’inscripció):

  • 2×1 per sessió (si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros)
  • Bonus primer cicle: 7 sessions de 2 hores x 70 euros (10 euros sessió). Encara que no puguis anar a totes les sessions ja et surt a compte.

Si vols apuntar-te i/o rebre més informació pots fer-ho a través del correu: info@el-despertador.com.

T’esperem per iniciar un viatge per l’apassionant món de la parella amb la primera sessió: Enamorant-me de mi per enamorar el món!
Ens hi acompanyes?

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *