Activitat

Episodi 1.5: O l’encerto o aprenc. Identificant les pors

CAST

o-encerto-o-aprenc_apassionant-mon-de-la-parella_El-despertadorQuantes vegades la por a no encertar-la fa que no ens atrevim a viure el que volem? Quants cops el fet d’haver-ho de fer bé, de no voler donar cap pas en fals fa que no en donem cap? Quants cops ens agradaria expressar allò que sentim però no ens atrevim per si no som correspostos? O, al contrari, quants cops ens sap greu no respondre de la mateixa manera als sentiments que alguna persona té cap a nosaltres?

Què vol dir encertar-la? Què és fer-ho bé? Des d’on m’he relacionat i em relaciono amb mi quan em poso en aquesta tesitura? Amb qui tinc la relació en aquell moment? Amb mi, la vida i el que m’envolta o amb la versió que hauria de ser?

Si nosaltres ens sentim bé, podem viure la relació des de la curiositat i l’aprenentatge, podem convertir-nos en exploradors sense perdre’ns en l’aventura, ja que ens seguim tenint a nosaltres. Podem fer-nos amics de la por i convertir-la en una aliada per anar avançant sense pressa però sense pausa.

Quan això passa l’èxit està assegurat, perquè, per una banda, em permeto viure i expressar-me des de la meva autenticitat i, per l’altra, qualsevol ensopegada també omple el meu calaix d’aprenentatges que em serviran per seguir triomfant.

En aquest episodi:

  • Identificarem tots els aprenentatges que ja tenim a través dels paisatges emocionals recorreguts.
  • Ens farem amics de la por per transformar-la en reptes assumibles.
  • Connectarem amb les ganes d’explorar i gaudir de nous territoris.

O l’encerto o aprenc és el títol del cinquè episodi del curs l’Apassionant món de la parella. I forma part del primer cicle en què et proposem preparar el terreny.

Ho farem a l’espai de Cura i coneixement (c. València, 479, 1er 7a) de 18:30 a 20:30. De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
  • El preu de la sessió és de 20€.
  • Descomptes i bonificacions: 2×1 si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.