Activitat

Cicle 1. Per començar: Preparant el terreny

CAST

apassionant-mon-parella_el-despertador2Et sents un/a arquitecte competent en la teva pròpia vida? Tens els recursos que necessites dins teu? Busques algú perquè t’ensenyi el que et manca o per compartir tots dos el que ja sabeu? En aquest primer cicle ens enamorarem de nosaltres mateixos per enamorar el món.

Iniciem el 18 de març, i durarà fins al juny. Ens trobarem quinzenalment en sessions de dues hores, de 18:30 a 20:30, per tal d’aprofundir i avançar en aquest viatge cap a un/a mateix/a.

calendari_cicle-1-taller-parella

………………………………………………….

* ESPECIAL INTENSIU ESTIU:
Els dies 15 i 16 de juliol oferirem una modalitat intensiva d’aquest 1er cicle en format de 3 mòduls independents i, a la vegada, complementaris.

….. Mòdul 1. Enamorant-me de mi per enamorar el món: divendres 15 de juliol, de 17h30 a 21h30
….. Mòdul 2. El cocktail triomfador: dissabte 16 de juliol, de 10h a 14h
….. Mòdul 3. El joc de les relacions: dissabte 16 de juliol, de 15h30 a 19h30

Per a més informació fes clic a CURS INTENSIU ESTIU: L’APASSIONANT MÓN DE LA PARELLA

Si vols rebre més informació
escriu-nos a info@el-despertador.com.

………………………………………………….

Continguts de les sessions:

curs-parella_icona-enamorarEnamorant-me de mi per enamorar el món | 18 de març

Amb qui viurem tota la vida des de que naixem fins que ens morim és amb nosaltres mateixos. Per tant, val la pena que ens caiem bé, que ens agradem i que ens convertim en el nostre millor company de viatge. Declarar-nos amor etern i des d’aquí obrir-nos al món. (+ info de la sessió)

curs-parella_icona-taronjaSom taronges senceres | 1 d’abril

I si l’altra mitja taronja ja estigués dins nostre? I si allò que busquem fora resulta que ja ho tenim dins? I si som més complerts del que ens pensem? Llavors, enlloc de necessitar una parella, potser el que voldríem seria compartir tot allò que som. Seriem dues taronges que es troben. (+ info de la sessió)

curs-parella_icona-cinemaAmors de pel·lícula. Desmuntant el mite | 15 d’abril

“I llavors va arribar el príncep, va salvar la princesa, es van fer un petó i van ser feliços per sempre” o com la cultura popular i les pel·lícules de Hollywood ens han despistat a l’hora de construir històries d’amor reals. (+ info de la sessió)

curs-parella_icona-cocktailEl cocktail triomfador | 6 de maig

Quins serien els ingredients bàsics per tu per començar una relació amb certes garanties d’èxit? És ser massa exigent pensar amb uns requisits mínims? Hi ha una recepta màgica? (+ info de la sessió)

curs-parella_icona-dianaO l’encerto o aprenc. Identificant les pors | 20 de maig

Si nosaltres ens sentim bé, podem viure la relació des de la curiositat i l’aprenentatge, podem convertir-nos en exploradors sense perdre’ns en l’aventura, ja que ens seguim tenint a nosaltres. Podem fer-nos amics de la por i convertir-la en una aliada per anar avançant sense pressa però sense pausa. (+ info de la sessió)

curs-parella_icona-lupaEl joc de les Expectatives: detectant i reformulant | 3 de juny

Ens enamorem de la persona que tenim davant o de la imatge que ens hem fet d’ella? Què passa quan aquesta persona no compleix amb tot allò que nosaltres li havíem atribuït? La fem responsable a ella de la nostra felicitat? Ens hem atrevit a ser qui realment som o qui se suposa que hem de ser? (+ info de la sessió)

curs-parella_icona-relacionsEstils de relacions | 17 de juny

Hi ha molts tipus de relacions, totes són vàlides si els que la formen hi estan d’acord. És important saber on som i si és això el que volem. Alliberar-nos de les fórmules clàssiques i deixar-nos sentir per trobar la fórmula que realment s’adapta a qui som i al que volem en el moment present. (+ info de la sessió)

NOTA: Farem dues sessions complementàries especials: 23 d’abril i 8 de juliol (preu a part).


Les sessions són independents i complementàries. Pots assistir a tot el cicle (recomanable) o a la sessió que t’ interessi. Per tal de fer-ho el màxim de flexible possible i poder facilitar totes les opcions, t’oferim les següents possibilitats:

  • Una sessió: 20€ sessió
  • Descomptes i bonificacions:
    • 2×1 per sessió (si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros)
    • Bonus primer cicle: 7 sessions 70 euros (10 euros sessió)

Facilitadors: Anna Soriano (psicòloga i experta en ecologia emocional) i Jordi Muñoz (coach i recreador personal), directors d’El despertador.

Si vols més informació de la proposta completa descobreix amb un clic l’itinerari que hem preparat: L’apassionant món de la parella.

Si estàs interessat/da en rebre més informació i/o fer la inscripció escriu-nos a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *