Activitat

Episodi 1.6. El joc de les expectatives: detectant i reformulant

CAST

Tot va començar amb una trobada casual. Tots dos volíem el mateix: l’últim exemplar de la col·lecció. Únic en el món. Com podia ser que també li agradés? I jo pensant que era l’únic freaky… Al cap de 10 minuts l’exemplar era el que menys importava, ja havia fet la seva funció: ser l’espurna i l’excusa per obrir un univers de casualitats, coincidències i conspiracions fetes a mides del destí per trobar-nos amb aquella persona amb qui no podríem deixar de parlar i ja hauríem viscut mil pel·lícules dins del cap. Amb qui voldríem anar directament a les postres i les entrades, els viatges i els llençols es confondrien en un relat accelerat i apassionat ple d’incendis i color.

Potser aquest inici ens ressoni, i així arrenqui algun capítol que guardem com un dels millors començaments de la nostra història afectiva. Com podem fer perquè aquest relat continuï i avanci cap a nous capítols quan la intensitat i velocitat fa que les expectatives s’abraonin sobre nosaltres, sobre la relació? Com podem viure i gaudir de tot el camí, sabent que la connexió i la intuïció és només una part i que la relació i el coneixement de qui realment som, què volem i com coincidim i convivim les nostres realitats és una altra?

Ens enamorem de la persona que tenim davant o de la imatge que ens hem fet d’ella? Què passa quan aquesta persona no compleix amb tot allò que nosaltres li havíem atribuït? La fem responsable a ella de la nostra felicitat? Ens hem atrevit a ser qui realment som, o actuem com se suposa que hem de ser?

El divendres 3 de juny, a les 19h, volem convidar-te a respirar, a gaudir del procés de conèixer i conèixe’ns mentre descobrim i ens descobrim amb algú. Volem reescriure amb tu aquest nou episodi, que les expectatives siguin amigues de la pel·lícula que estàs vivint ara i aquí

En aquest episodi:

  • Prendrem consciència de si ens enamorem de la persona que tenim davant o de la imatge que ens hem fet d’ella.
  • Observarem què ens passa i com reaccionem quan la persona no compleix amb tot allò que nosaltres li havíem atribuït.
  • Buscarem camins creatius per poder relacionar-nos amb l’altre des d’una mirada més oberta i exploradora, sense patrons preestablerts.

El joc de les expectatives és el títol del sisè episodi del curs l’Apassionant món de la parella. I forma part del primer cicle en què estem preparant el terreny.

Ho farem a l’espai de Cura i coneixement (c. València, 479, 1er 7a) de 19:00 a 21:00. De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
  • El preu de la sessió és de 20€.
  • Descomptes i bonificacions: 2×1 si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *