Activitat

Episodi 1.7. Estils de relacions

CAST

A aquestes alçades de la partida és evident que han quedat lluny els temps del “hasta que la muerte nos separe’.. I no parlem només de relacions: ens referim també a les feines, les vivendes, els llocs on viure… Seguim?  

Vivim en una societat efímera, veloç, líquida, on les relacions es ressenteixen de la constant provisionalitat o flexibilitat de tots els compromisos. Per una banda, la comoditat de poder escriure un whatsapp d’última hora (sense ni haver de trucar) per dir que finalment no puc venir. I a l’altra cara de la jugada, trobem la tensió inestable de la cancel·lació… I què passa quan les formes d’entendre les relacions, les intensitats, la força dels compromisos o la possibilitat de canviar sobre la marxa no són iguals?

Lluny han quedat els compromisos per a tota la vida, però no només perquè estiguem, o no, en un món cada cop més volàtil, sinó perquè la varietat i riquesa de l’oferta de possibilitats relacionals és infinitament superior cada dia que passa. El canvi constant de llocs on viure i treballar afavoreix conèixer més persones. La globalització ens atansa altres cultures i formes de fer. I, per descomptat, el món de les noves tecnologies fa que en una mateixa nit, sense moure’t del sofà de casa, hagis pogut relacionar-te amb gent amb formes de fer, nacionalitat i recerques diferents.

Podríem qüestionar si hi ha profunditat en aquesta manera de relacionar-nos, si ens donem temps per viure els processos. No només amb l’altra persona, també amb nosaltres. O si de bones a primeres canviem, fem un ‘game over’ i comencem una nova partida.

Ens ajuda aquest context a relacionar-nos amb autenticitat?
Fins a quin punt la superficialitat ens va menjant el terreny i fa que ens allunyem de nosaltres, de conèixe’ns, de qui realment som?

El que sí és segur és que, d’una manera o altra, acceptant tots els estils o formes de relació, si no sabem on som o el que volem correm el risc de parar bojos!

Perquè no se’ns endugui la marea relacional, el proper divendres 17 de juny, de 18h30 a 20h30, donarem plegats un cop d’ull al nostre panorama relacional.

En aquesta sessió:

  • Observarem, allunyant-nos de judicis o prejudicis, totes les possibilitats de relació existents en el paisatge actual.
  • Veurem quin tipus de relacions són les que a nosaltres ens agraden i volem fomentar en aquest moment.
  • Aprendrem què podem fer per portar el timó del nostre univers afectiu, malgrat que els mars siguin inestables i variables.

Vine a l’últim episodi del primer cicle sobre L’apassionant món de la parellaEstils de relacions és el títol del setè episodi que tanca aquest cicle en què hem estat preparant el terreny.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Ho farem a l’espai de Cura i coneixement (c. València, 479, 1er 7a) de 18:30 a 20:30.
De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.

  • El preu de la sessió és de 20€.
  • Descomptes i bonificacions: 2×1 si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona és de 10 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


 

curs-intensiu-parella_El-despertadorSi t’has perdut algun episodi d’aquest primer cicle, o t’agradaria participar del recorregut d’aquest apassionant món de la parella: et convidem a participar de la versió intensiva d’estiu que tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol. Més informació clicant a CURS INTENSIU DE L’APASSIONANT MÓN DE LA PARELLA

 

butlleti_el despertador2
*
 
Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *