a l'escola

Afrontant els reptes d’un nou curs: sembrant noves llavors

CAST

16-09_taller_els-llorers_el-despertador2Ja tenim aquí un nou curs, i el comencem amb les piles carregades i amb ganes que passin moltes coses!

També L’Escola Els Llorers inicia aquest curs amb molts canvis i amb ganes de fer créixer noves llavors, noves il·lusions. Per això vàrem acompanyar l’equip d’educadors, en el seu primer dia, a començar a sembrar. Un equip humà divers (gent amb molts anys de trajectòria, altres amb menys, noves incorporacions…) i compromès, amb moltes ganes d’aprendre i de voler donar el millor per inspirar les noves generacions.

16-09_taller_els-llorers_el-despertadorAmb l’objectiu d’impulsar les petites transformacions que volen promoure en el model educatiu, respectant el procés d’integració de tots els canvis en el claustre, vàrem dissenyar un recorregut en forma de celebració amb components lúdics, on a la vegada que fomentàvem la cohesió i la il·lusió, treballàvem la gestió del canvi (un element inevitable avui dia en un context educatiu d’aprenentatge en permanent transformació). Els espais per al reconeixement, per a l’acompanyament, per al gaudi i el fluir, per a l’emoció, la confiança, la comunió i el joc, van estar presents, com en tota bona celebració.

L’entusiasme, la participació i vitalitat de tot l’equip va ser increïble! Estem convençuts que, desplegant aquesta motivació i complicitat que ens van encomanar, si s’ho proposen, qualsevol repte pot ser possible.

Endavant i a fer volar aquest/a nen/a interior que tantes ganes té d’aprendre, de jugar i de somiar despert/a!

Si vols saber més de la nostra proposta de treball Amb les comunitats d’aprenentatge, posa’t en contacte amb nosaltres:

mail iconaens pots escriure a info@el-despertador.com

whatsapp iconatelefonar-nos al +34 649 291 907

 

2 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *