Activitat

Coaching en grup: El camí apassionant de la vida

CAST

cami-apassionant-vidaQui sóc? Què m’agrada? Què vull? De què sóc capaç?

Assoleix els teus objectius amb el suport d’un grup, i l’acompanyament d’un coach professional.

A través del coaching en grup et proposem fer un camí on recórrer, des de la vivència, l’espai que va de dins cap a enfora, aquell que -tot i que sovint obviem-, sempre està present desplegant-se.

T’oferim la possibilitat de fer aquest camí de creixement personal compartint amb un grup de 6 persones, homes i/o dones amb cerques i inquietuds similars, que també inicien aquest recorregut a través del coaching.

Utilitzem una metodologia participativa a partir de diferents propostes (preguntes, qüestionaris, jocs, dinàmiques, role playings, etc.) que et permetin desenvolupar i gaudir d’aquest itinerari. Aturar-nos en aquestes qüestions connectats amb nosaltres mateixos és sortir del nostre discurs habitual i regalar-nos una nova mirada que ens obri un ventall de possibilitats per reinventar-nos.

La modalitat de coaching en grup està a mig camí entre les sessions individuals i els tallers. La nostra experiència en l’acompanyament grupal ens referma que treballar en grups reduïts (en aquest cas de 6 persones) aporta proximitat i riquesa per avançar en les recerques particulars aprofitant l’energia compartida. Els grups que hem acompanyat, i els que actualment tenim funcionant, així ens ho confirmen.

DADES BÀSIQUES

-> Per donar estabilitat al grup demanem un compromís de 3 mesos.

-> Les sessions tenen una durada de 2h i es concreten cada 15 dies. Aquesta és una modalitat que resulta més econòmica que les sessions individuals.

->Tarifa: 180€ les 6 sessions (30 € cada sessió) | Si constitueixes tu mateix un grup de 6 persones el preu és de 150€ per persona el total de les 6 sessions.

-> Inscripcions a info@el-despertador.com, o bé per telèfon al +34 649 291 907.


Algunes imatges de les sessions grupals:

…………………………………………………………………………

icona-llapisTambé et poden interessar els següents continguts:


butlleti_el despertador2Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador
subscriu-te al butlletí i rebràs
les novetats i activitats de cada mes al teu correu electrònic.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *