Activitat

Junts i juntes arribarem més lluny

CAST

Sempre estem en la recerca constant de l’excel·lència. Per assolir els objectius proposats, per tenir la millor productivitat, etc. Aconseguir però el millor rendiment del nostre equip és conseqüència de molts elements/factors que intervenen en aquest engranatge: motivació, compromís, comunicació, benestar, gestió de l’estrès i les emocions, creativitat, superació, orientació a l’assoliment, entre d’altres…

Portem molts anys acompanyant en aquest procés als equips de treball. Siguin d’empreses, administració pública, d’entitats socials o claustres educatius… Sigui presencialment o en remot, procurem sempre generar un espai de reconeixement, aprenentatge i reflexió compartit.

Dibuixem un itinerari disruptiu que vehicula tres objectius fonamentals:

 1. Interdependència: compartir visions i cohesionar-nos.
 2. Co-implicació: Fer créixer el vincle, la motivació i el sentiment de pertinença.
 3. Cooperació: Reforçar el grup humà i treballar en equip.

Tot plegat, atenent els diferents factors dels que parlàvem a l’inici. I, malgrat sigui en modalitat online/remot, ho fem de manera lúdica, vivencial, participativa i reflexiva, buscant que tingui una repercussió més enllà de la vivència in-situ.

Tots els acompanyaments i recorreguts formatius els fem a mida, en funció de les necessitats, requeriments i temperatura del moment actual que viu l’equip. Adaptant els objectius i continguts a la sessió o sessions de treball que es vulgui destinar.


Si vols anar ràpid camina sol,
si vols arribar lluny camina acompanyat/da

Proverbi africà


Per tant, es tracta d’un itinerari que podem adaptar a una o vàries jornades de treball (en funció d’això podem aprofundir més), que té 3 moments vehiculats als 3 objectius:

Junts/es – Fent pinyaDel jo al nosaltres

En una primera fase del recorregut:

 1. Celebrarem en equip fomentant un canal apreciatiu de confiança on hi ha reconeixement de l’aprenentatge que porta a l’excel·lència, contraposant-lo al canal de l’exigència que porta a l’estrès.
 2. Descobrirem els i les companyes des d’una altra vessant, connectarem amb motivacions, interessos i el potencial latent de les persones de l’equip.
 3. Prendrem consciència de creences que ens acompanyen i com faciliten o dificulten el nostre desenvolupament individualment i col·lectivament.
 4. Desenvoluparem una comunicació interpersonal afectiva i efectiva que faciliti una millor vinculació, eficiència i relacions amb l’equip.

Anirem – Per anar – Donant el millor

En un segon temps:

 1. Connectarem amb els nostres propòsits i motivacions, sent conscients del que aportem, ens aportem i ens aporta l’organització.
 2. Reconeixerem, compartirem i potenciarem els nostres talents.
 3. Ens enfocarem també en els aspectes que volem millorar des del lideratge, la proactivitat i la proposta creativa compartida i col·laborativa.

Més lluny – Més enllà – Fent equip

Tancarem el recorregut:

 1. Farem equip per fer realitat les diferents propostes, cooperant, coliderant, integrant i superant diferents obstacles i dificultats.
 2. Posarem la creativitat i l’orientació a l’assoliment per poder traspassar col·lectivament reptes i límits aparentment impossibles
 3. Reflexionarem sobre els aprenentatges i ens marcarem pla d’acció de desenvolupament tant a nivell personal com d’equip.

En aquest recorregut vivencial dinàmic treballem amb l’equip, a través del Coaching i d’altres disciplines, les següents competències:

 • Cohesió.
 • Comunicació.
 • Compromís.
 • Treball en equip.
 • Lideratge.
 • Creativitat.
 • Gestió emocional.
 • Orientació a l’assoliment.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding


icona-llapisEt convidem a descobrir altres experiències outdoor i de teambuilding:

2 replies »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *