Activitat

Junts i juntes arribarem més lluny

CAST

Junts i juntes arribarem més lluny

Proposem un espai de celebració, aprenentatge i reflexió compartit.

Dibuixem un itinerari disruptiu que vehicula tres objectius fonamentals: compartir visions, cohesionar-nos i fer créixer la motivació i el sentiment de pertinença, a partir del reforç del focus principal de l’equip. Ho farem de manera lúdica, vivencial, participativa i reflexiva.

.

En una primera fase del recorregut celebrarem en equip, activant el canal apreciatiu del reconeixement de l’aprenentatge que porta a l’excel·lència contraposant-lo al canal de l’exigència que porta a l’estrès. En els diferents intercanvis, descobrirem els i les companyes des d’una altra vessant, per acabar valorant el que ens aporten, el que aportem i el que ens aporta l’organització.

En un segon temps, ens donarem el permís per somiar, enfocant-nos en els aspectes que volem millorar, i farem equip per fer realitat les diferents propostes, cooperant i superant diferents obstacles i dificultats.

Tancarem el recorregut amb una dinàmica lúdica vivencial que servirà com a detonant de la reflexió on posarem en pràctica la creativitat i l’orientació a l’assoliment per anar més enllà de les pors i dels límits aparentment impossibles.


Si vols anar ràpid camina sol,
si vols arribar lluny camina acompanyat/da

Proverbi africà


En aquest recorregut vivencial dinàmic treballem amb l’equip, a través del Coaching i d’altres disciplines, les següents competències:

  • Cohesió.
  • Comunicació.
  • Treball en equip.
  • Lideratge.
  • Creativitat.
  • Orientació a l’assoliment.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

Leave a Reply