Blog

Fem memòria: El despertador 2019

CAST

Diem sovint que els anys passen volant, i tant volant, que ja són 10. I seguim, amb la mateixa il·lusió del primer dia, acompanyant i aprenent amb tantes persones amb qui hem anat despertant i despertem cada dia. Una flama que alimentem gràcies a posar en valor cadascuna de les passes fetes, dels reptes superats, de les experiències que cultivem, dels aprenentatges que recollim amb les persones que ens acompanyeu en aquesta aventura.

Per això és fonamental seguir fent memòria, per seguir honorant el recorregut i la trajectòria. Tenir perspectiva i compartir el profund agraïment que sentim.

Què hem fet possible?

Al llarg de 2019 hem acompanyat  4.924 persones participants amb 344 accions formatives, que han obtingut una valoració mitjana de 9’22, gràcies a 31 persones col·laboradores, que ens han ajudat a donar corda, i 21.500 persones fent comunitat. Tant és però la quantitat. Sigui 1 o siguin 1.000. Cada persona, cada experiència, continua sent un regal, una nova guspira de vida.

Hem volgut despertar mons on el jovent tingués més veu i més permís per escoltar-se, on els col·lectius en risc descobrissin el seu poder, on les persones se sentissin protagonistes per emprendre els processos de canvi, on els equips de treball fossin equip i puguessin disposar de més recursos per cooperar i “arribar més lluny”. I, sobretot, hem posat i seguirem posant totes les forces per despertar un món on les dones tinguin les mateixes oportunitats i deixin de conviure amb violències, limitacions i injustícies de gènere totalment incomprensibles i mesquines.

Volem donar les gràcies de cor a cadascuna de les persones  i a les entitats, organitzacions o administracions que, d’una manera o altra, ens heu fet confiança. I especialment, volem agrair a l’equip col·laborador perquè sense vosaltres no hagués estat possible arribar fins aquí i sentir-nos amb l’empenta necessària per seguir caminant.

Volem agrair-te que siguis a aquí. Totes i tots fem comunitat i volem enfortir aquest vincle, perquè de la mà ens sentim amb més força per sostenir i avançar en la boira d’aquest tram tan complex i incert. No sabem on ens portarà però tenim moltes ganes de descobrir aquests nous paisatges amb tu.

Gràcies per seguir despertant amb nosaltres!

Consulta la memòria de 2019:


Vols saber més sobre nosaltres?

Consulta la memòria d’activitats de 2018

Et convidem a descobrir el nostre ‘llibre d’estil’:
10 claus per posar en marxa El despertador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *