amb els joves

Amb el jovent

CAST

amb-els-jovesT’enfrontes a constants preses de decisions per definir el teu futur. Malgrat que el context presenta dificultats treballem amb tu per establir un pla d’acció que es converteixi en una oportunitat real per demà

Un dels nostres àmbits específics d’acció sou vosaltres, els i les joves. Ni la crisi, ni l’amenaça de l’atur juvenil, ni els mitjans de comunicació poden decidir quina és la teva vocació, el teu objectiu professional ni les teves competències. T’acompanyem a definir i caminar el teu futur, estiguis en la situació que sigui, a descobrir allò que t’apassiona i fas bé: un bon inici per començar a construir el teu projecte. Què puc aportar al món?

Des de diferents *programes acompanyem joves com tu a realitzar una mirada cap a dins per descobrir allò que t’apassiona, perquè acceptis la incertesa com a part de l’aprenentatge i vagis transformant les pors en reptes que et motivin a anar fent passos endavant.

Des de l’any 2010 també fem aquest acompanyament en l’àmbit del lleure en col·laboració amb Colònies d’Estiu Pyrene, proposta recreativa de la que som cocreadors i cocreadores, en què treballem l’educació emocional a la natura, i a través de la pràctica d’esports d’aventura.

icona-training
Tallers o propostes:

Sóc jove! Com funciona això de buscar feina?
Diferencia’t amb les teves competències a través de 6 sèries de ficció
Entrenant pel teu futur

Coaching per a la mobilitat
Emprenedoria per a joves
Descobrint les ocupacions que m’interessen
Connectant amb el meu valor afegit
Ja sé on vull anar, i ara què faig?
Els secrets per superar amb èxit l’entrevista de feina
Fes dels teus hobbies una font d’ingressos
Vols emprendre un negoci? Entrena les teves competències
Transforma les pors en reptes
Coaching laboral per a joves

* Col·laborem amb diferents programes adreçats a joves de l’Ajuntament de Barcelona: Barcelona Treball Joves, Punts d’Informació Juvenil; formem part del catàleg SLO ‘Recull d’activitats per als Serveis Locals d’Ocupació’ de la Diputació de Barcelona; fem aliança amb diferents Instituts d’Educació Secundària de Barcelona, Badalona, el Maresme i de l’estat de Chiapas (Mèxic), així com amb diferents ajuntaments i universitats de Catalunya (UPF, Tecnocampus, UdG, UB). També col·laborem amb la Fundació Nous Cims en el programa Zing Programme de coaching vocacional per a nois i noies en situació de risc d’exclusió social.

             

………………………………………………………………

icona-llapisEt convidem a descobrir alguns dels nostres treballs amb els i les joves:

ORIENTACIÓ I VOCACIÓ

 Ens preguntem… com puc descobrir la meva vocació? (podcast)
Descobrim algunes claus que ens poden permetre connectar amb la nostra vocació a través dels testimonis i les reflexions de: Natalia Vázquez La tiradora de hilos, Esther Salvachua de la Fundació Ser.Gi, Hannes Brandt de la Fundació Bertelsmann, Carme Roselló de Barcelona Activa, Vanesa Garcia de la Fundació Nous Cims, Joan Canals d’El despertador i Alba Veryser.

ORIENTACIÓ I OCUPACIÓ

DESENVOLUPAMENT COMPETENCIAL

EMPRENEDORIA

PERSPECTIVA DE GÈNERE

MENTORIA

MARCA PERSONAL

GESTIÓ EMOCIONAL

 

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *