Blog

Fem memòria: El despertador 2020

CAST

Et compartim, amb molta il·lusió, la nostra memòria despertadora del 2020. Un any que quedarà per sempre en el record per l’impacte que ha tingut en tots i totes nosaltres a tants nivells: social, sanitari, econòmic, familiar,…

Per això és bàsic seguir fent memòria, per recordar el recorregut viscut, els aprenentatges i la trajectòria. Ser part de la història i compartir el profund agraïment que sentim.


Què hem fet possible?

L’any 2020 ha estat un any d’impacte social on ens hem reinventat, on hem canviat la manera de viure i de treballar. Un any on potser el regal ha estat el recordar-nos la nostra fragilitat i com és d’important acollir i resignificar les coses que realment són importants.

Al llarg de 2020 hem acompanyat  4.549 persones participants amb 240 accions formatives, que han obtingut una valoració mitjana de 8’40, gràcies a 28 persones col·laboradores, que ens han ajudat a donar corda, i 28.400 persones fent comunitat.

Agraïts i agraïdes per seguir confiant en nosaltres, ha estat un honor que, davant la dificultat que se’ns ha presentat enguany, encara valorem molt més. Només ens queda donar-te les gràcies infinites per estar al nostre costat en aquest any ple d’incerteses i que ens seguiràs tenint aquí a la vora per fer-te costat acompanyant-te en el teu benestar.

Gràcies per seguir despertant amb nosaltres!

 

Consulta la memòria de 2020:

 


“La vida és allò que passa mentre fas altres plans” 

John Lennon

Vols saber més sobre nosaltres?

Consulta la memòria d’activitats de 2019


1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *