Creativitat

Aquest Nadal, construïm l’Arbre de l’Abundància! 

CAST

  Escolta la BSO de l’article

Què celebres del teu 2023? Quins aprenentatges te’n duràs per al 2024? 

Ja és oficialment Nadal. És temps d’afartades de menjar, compres d’última hora i llumetes de mil formes i colors per tot arreu, però també de bones intencions. Perquè d’això va el Nadal, oi? De desitjar-nos el millor i d’omplir-nos de propòsits per al nou any. I és fantàstic! Ara bé, què en fem de tot el que hem viscut aquest any? 

Cultivar l’abundància, és a dir, l’agraïment, la posada en valor i la celebració del que ja tenim és tan o més important com cultivar l’esperança. De fet, és imprescindible per caminar el nostre propòsit amb benestar. I és que l’autoexigència, la no-acceptació o la comparació constant ens fan viatjar amb ansietat per un canal de carència i necessitat que ens allunya del principal objectiu de tot plegat: viure des de l’autenticitat de ser qui som, en plenitud i coherència.

 

Fes la teva estrella i guarneix amb nosaltres l’Arbre de l’Abundància! 

Així doncs, aquest Nadal volem convidar-te a construir amb nosaltres l’Arbre de l’Abundància, un avet com l’Arbre dels Desitjos però d’on penjaran estrelles que ens recordin els aprenentatges, els valors i, en definitiva, les coses bones d’aquest 2023. Abans de posar la mirada cap enfora i cap al futur, posem en valor el que ja és en nosaltres. Agraïm-ho,  celebrem-ho, celebrem-NOS! 

Vols participar-hi? Pren nota!

Primer pas: crea l’estrella

Descarrega’t l’estrella, imprimeix-la, retalla-la i omple a cada punta els següents missatges: 

  1. Un valor fonamental que et mou i et dona vida. 
  2. Una cosa que celebris del 2023. 
  3. Un moment especial d’aquest any. 
  4. Un aprenentatge que t’emportis. 
  5. Alguna cosa que ja no et serveix i vols deixar enrere. 

Un cop hagis omplert la teva estrella, pots ‘tunejar-la’ al teu gust (pots afegir-hi fotos, dibuixos, gomets, purpurina, etc.).  

SEGON pas: comparteix-la amb nosaltres

Abans de penjar-la al teu arbre, fes-te (o feu-vos, si sou tota la família) una foto i comparteix-la amb nosaltres! Tens dues opcions: 

A banda de guarnir el teu avet, la teva estrella servirà per cocrear l’Arbre de l’Abundància d’El despertador, que podràs veure al butlletí de gener i a les nostres xarxes. 

Fins quan hi puc participar?

Pots crear i publicar (o enviar per correu) la teva estrella fins el 7 de gener de 2024.

>> Vols fer l'estrella amb nosaltres?

Vine al taller gratuït que farem dijous, 21 de desembre, a les 19 h! (sessió online)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *