amb mi

Com puc trobar parella?

CAST

cors amb missatgesTrobar parella és una d’aquelles fites que totes les persones hem anhelat d’una manera o altra al llarg del nostre trajecte vital. Però no sempre hem viscut aquesta cerca amb abundància i naturalitat.

Disfrutar del procés, viure’l des del present de forma natural, pas a pas avançant, sense càrregues farregoses sobre qui sóc i el que puc o no donar. Si vull aparèixer amb el millor de mi i gaudir i enamorar l’altre, abans hauré de gaudir i enamorar-me de mi. Perquè és quan no necessito de l’altre per ser feliç quan puc viure amb plenitud la relació.

A més, en trobar parella, malgrat sigui una meta, no acaba la història. Ja que després tracem noves trajectòries compartint-nos amb aquesta persona, i perquè el verb compartir sigui present i les noves històries valguin la pena abans hem de permetre’ns aparèixer acceptant-nos tal i com som.

La parella forma part de la família escollida lliurement per compartir camí. Escollir-se des de la llibertat i la responsabilitat vol dir respectar i compartir territoris, sense perdre la pròpia integritat ni diluir-nos en l’altre.

La nostra parella és el gran mestre que ens dóna la possibilitat d’aprendre a gestionar els nostres pensaments i emocions per reconèixer el que realment som. Ell/ella creix contínuament i nosaltres també creixem al seu costat. Tanmateix gestionar aquests canvis constants sovint resulta dificultós. Què vull: ser feliç o tenir la raó?

.

 En aquest podcast, descobrim quines són algunes claus que ens poden ajudar a trobar parella a través dels testimonis de la piscòloga i coach Gisela Oliva; Carlos Otero, executiu de màrketing digital; Judit March, psicoterapeuta; Nico Bobadilla, terapeuta Gestalt i Montse Iserte, psicòloga especialitzada en teràpia de parella i organitzadora de speed datings.

Ir a descargar

.

I en aquest altre et convidem a viatjar a través de música que desperta l’amor en aquest podcast del programa ‘En clau de Mi’ de Ràdio El despertador.
 Escolta el podcast:

musica-per-enamorar_radio-el-despertador_amor

icona-training
 TALLERS O PROPOSTES:

NOU CURS: L’apassionant món de la parella
Sessions individuals
Sopar per a singles
Noves mirades: la parella
El teu minut de glòria
1,2,3…acció!
En veu femenina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *