Activitat

Fent màgia amb l’equip: la il·lusió d’estar units/des

CAST

La màgia, com tot en aquesta vida, hauria de tenir una explicació lògica, fins i tot científica. Però, tanmateix, la vida és molt més apassionant si ens deixem portar per la il·lusió. T’imagines ser capaç de fer-la tu mateix/a? O, millor encara, de fer-la amb el teu equip?

Que un grup estigui cohesionat no s’aconsegueix per art de màgia, i amb aquest team building aprendrem que tot té truc i es pot aprendre, fins i tot el bon ambient i la bona estona que passarem!

Treballarem:

  • La capacitat per sorprendre (i sorprendre’ns): cultivar la capacitat per admirar-se de les petites coses contribueix al nostre benestar, a la creativitat i a la motivació.
  • La comunicació no verbal: prestar atenció al nostre missatge corporal és essencial per a tota comunicació interpersonal. Millorant la postura, la mirada o els gestos aconseguirem crear confiança en l’altra persona.
  • La teatralitat: treballarem les capacitats creatives de la posada perquè ens ajudi a reforçar l’efecte sorpresiu.
  • La complicitat: un dels màxims exponents d’un equip és la complicitat. Per mitjà de la màgia, aconseguim sentir-nos còmplices i fem créixer la confiança entre el grup.
INFORMACIÓ ADDICIONAL:

L’activitat està conduïda pel mag Pau Segalés. El team building inclou un espectacle de 40 minuts.

Els objectes seran facilitats per l’organització.>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *