Activitat

Episodi 1.4: El cocktail triomfador

CAST

cocktail-triomfador-El-despertadorFer una llista dels requisits que volem que tingui la persona que ens acompanyi és ser molt exigent? És posar-se el llistó molt alt? És ser poc realista?

Suposo que hi ha opinions per a tot, però a mi m’ha servit per ordenar-me a mi mateixa i tenir clar des d’on em vull relacionar.

Podríem fer el símil amb la recerca de feina: quan més clar tenim de què volem treballar, més fàcil és enfocar l’energia cap aquesta direcció, trobar els canals i els contactes adequats. I com podem saber quina és la feina adequada per a nosaltres? Ens ajudarà fer un viatge cap a dins i observar què és el que podem oferir, quin són els nostres punts forts i les nostres competències, quines són les coses que ens agraden i ens motiven…

Igual que en la recerca de feina, posar en una llista els requisits que volem que tingui la persona que ens acompanyi, té a veure amb mirar-se un mateix i connectar amb allò que ens mou i ens fa vibrar, amb els nostres valors i el que ens omple d’energia… Tot el que hi estem posant és tot allò que està dins nostre i tenim ganes de seguir explorant.

I no estarem, en el fons, buscant un/a company/a d’aventures per compartir tot el que nosaltres volem oferir? Què hi hauria a la teva llista?

Vine el proper divendres 6 de maig a les 18h30 a identificar quins són els ingredients bàsics de la teva llista i descobreix-te una mica més!

En aquesta sessió:

  • Identificarem quins són els requisits que volem trobar en l’altre
  • Connectarem amb tot allò que nosaltres volem oferir
  • Trobarem els punts en comú per crear la “recepta màgica

El cocktail triomfador és el títol del quart episodi del curs l’Apassionant món de la parella. I forma part del primer cicle en què et proposem preparar el terreny.

Ho farem a l’espai de Cura i coneixement (c. València, 479, 1er 7a) de 18:30 a 20:30. De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
  • El preu de la sessió és de 20€.
  • Descomptes i bonificacios: 2×1 si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


plantar_escollir-parella_el-despertador

.
ARTICLE
. Per seguir fent camí en l’apassionant món de la parella, descobreix quins són els elements que ajuden a fer créixer una relació… Ens ho explica l’Anna Soriano al seu article Per començar… escollir parella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *