Activitat

Episodi 1.4: El cocktail triomfador

CAST

cocktail-triomfador-El-despertadorFer una llista dels requisits que volem que tingui la persona que ens acompanyi és ser molt exigent? És posar-se el llistó molt alt? És ser poc realista?

Suposo que hi ha opinions per a tot, però a mi m’ha servit per ordenar-me a mi mateixa i tenir clar des d’on em vull relacionar.

Podríem fer el símil amb la recerca de feina: quan més clar tenim de què volem treballar, més fàcil és enfocar l’energia cap aquesta direcció, trobar els canals i els contactes adequats. I com podem saber quina és la feina adequada per a nosaltres? Ens ajudarà fer un viatge cap a dins i observar què és el que podem oferir, quin són els nostres punts forts i les nostres competències, quines són les coses que ens agraden i ens motiven…

Igual que en la recerca de feina, posar en una llista els requisits que volem que tingui la persona que ens acompanyi, té a veure amb mirar-se un mateix i connectar amb allò que ens mou i ens fa vibrar, amb els nostres valors i el que ens omple d’energia… Tot el que hi estem posant és tot allò que està dins nostre i tenim ganes de seguir explorant.

I no estarem, en el fons, buscant un/a company/a d’aventures per compartir tot el que nosaltres volem oferir? Què hi hauria a la teva llista?

Vine el proper divendres 6 de maig a les 18h30 a identificar quins són els ingredients bàsics de la teva llista i descobreix-te una mica més!

En aquesta sessió:

  • Identificarem quins són els requisits que volem trobar en l’altre
  • Connectarem amb tot allò que nosaltres volem oferir
  • Trobarem els punts en comú per crear la “recepta màgica

El cocktail triomfador és el títol del quart episodi del curs l’Apassionant món de la parella. I forma part del primer cicle en què et proposem preparar el terreny.

Ho farem a l’espai de Cura i coneixement (c. València, 479, 1er 7a) de 18:30 a 20:30. De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
  • El preu de la sessió és de 20€.
  • Descomptes i bonificacios: 2×1 si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


plantar_escollir-parella_el-despertador

.
ARTICLE
. Per seguir fent camí en l’apassionant món de la parella, descobreix quins són els elements que ajuden a fer créixer una relació… Ens ho explica l’Anna Soriano al seu article Per començar… escollir parella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s