Creativitat

Decisions que canvien vides

10è Concurs de creació #somriulavida

Cada dia prenem unes 35.000 decisions, el 99% de les quals, de manera automàtica, inconscient. Escollim constantment, a totes hores, a cada segon.

Tanmateix, hi ha decisions que ens canvien la vida.

Quina és la teva història?

Arriba la Diada de Sant Jordi. Arriba una nova edició del concurs #somriulavida!

El nostre certamen de creació celebra enguany una dècada, una fita que no hagués estat possible sense la teva participació. Amb la teva mirada creativa hem reflexionat sobre el món d’avui, ens hem embadalit amb imatges plenes de poesia i hem fet volar la imaginació amb relats fascinants. Per això, aquesta vegada volem que el/la protagonista siguis TU. 

Tots i totes tenim una història. Una experiència vital de la qual bé se’n podria fer una novel·la o una pel·lícula. Tendim a pensar que la nostra biografia no interessaria a ningú, però no cal haver viscut grans gestes ni haver superat 1.001 obstacles perquè la nostra història sigui digna de ser explicada. Amb els reptes quotidians n’hi ha prou per omplir centenars de pàgines plenes de girs trepidants i escenes que fan posar la pell de gallina. 

Sovint, aquestes trames es desencadenen per una decisió, una elecció desafiant que ens condueix per camins inexplorats. Hi ha decisions dràstiques, desesperades, i d’altres de molt meditades. Tanmateix, totes han passat per un procés de dubte i dificultat on no hi ha faltat la por a la incertesa.

Explica’ns quina va ser la decisió que va canviar el rumb de la teva vida (o la d’algú del teu entorn que continuiï commovent-te).

Volem donar a conèixer la teva petita GRAN llegenda a la propera entrega de L’Eixida, el magazín de Ràdio El despertador!

Vols participar-hi? Pren nota!

Qui hi pot participar?

Totes les persones que vulguin compartir una història personal desencadenada per una decisió.

Què he de fer?

Pots explicar-nos la teva història* utilitzant dos canals, segons com et trobis més còmode:

*Recorda que ens pots compartir la teva història o la d’una persona que coneguis bé i que admiris (si és viu/viva, haurà de ser amb el seu constentiment).

Per escrit, i enviant-nos el text a info@el-despertador.com.

No cal que et preocupis per l’estil, l’important és la història que ens expliquis! En cas de sortir guanyador/a, adaptarem el text en format llegenda i sota els paràmtres del llenguatge radiofònic. L’equip d’El despertador es farà càrrec de tota l’edició et compartirem la versió final perquè li donis el vist-i-plau.

A través d’una nota de veu de WhatsApp al 649 29 19 07.

En cas que necessitem ampliar la informació o resoldre dubtes, ens posarem en contacte amb tu. Pensa que l’àudio serà adaptat en format llegenda i sota els paràmtres del llenguatge radiofònic. L’equip d’El despertador es farà càrrec de tota l’edició et compartirem la versió final perquè li donis el vist-i-plau.

Fins quan hi puc participar?

Pots fer-nos arribar el text/àudio fins el dimarts 23 d’abril de 2024 a les 23:59 h.

Quin és el premi?

El dimecres 24 d’abril anunciarem la persona guanyadora a través de les nostres xarxes. 

L’equip d’El despertador deliberarà el resultat en funció d’aquests dos punts:

  • Originalitat. Tots els textos han de ser històries personals inèdites. A més, es valoraran aspectes més subjectius com la capacitat de sorpresa, la creativitat i els valors intínsecs de la història.
  • Adaptabilitat al llenguatge radiofònic. La història guanyadora protagonitzarà la propera secció de La Biografia de L’Eixida. Per tant, haurà de ser entenedora i ser susceptible de ser adaptada a la locució de veu i a l’acompanyament de músiques.

 A banda de ser el/la protagonista de la secció biogràfica del nostre podcast, gaudiràs d’un descompte en tots els nostres productes (tallers, cursos i activitats) des d’ara fins a finals de 2024).

I si no guanyo, què?

Totes les històries rebudes seran publicades (citant-ne l’autoria) en format llegenda a la nostra web i formaran part del recull especial de Sant Jordi 2024 😉

Escolta aquí alguns exemples:

Coneix les anteriors edicions del concurs i les seves temàtiques:

Amb aquesta ja són 10 les edicions del concurs #somriulavida de Sant Jordi. Cada una d’elles ha tingut una temàtica diferent: fotografies, haikus, imatges despertadores, relats amb valors… Et convidem a fer un cop d’ull a les edicions passades: 1r concurs2n concurs3er concurs4t concurs, 5è concurs, 6è concurs, 7è concurs,  8è concurs, i el 9è concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *