Activitat

Episodi 1.3: Amors de pel·lícula. Desmuntant el mite

CAST

Hem crescut entre “mitges taronges perfectes”, “Happy End’s”, “salvant princeses” i anhelant “prínceps blaus”, pensant que “serem feliços i menjarem anissos per sempre”… Esperant sentir els violins de fons per viure històries d’amor de pel·lícula…

Però el cine de Hollywood o els contes populars són només clitxés que tenen molt poc a veure amb la realitat i, a més, ens contaminen generant expectatives, patrons de comportament, que ens condemnen a viure moltes històries com a espectadors/es quan, en realitat, els/les protagonistes som nosaltres.

Com t’han influenciat els amors de pel·lícula?

En aquesta sessió:

  • Identificarem “l’Amor romàntic” que hem heredat de contes i pel·lícules.
  • Ens qüestionarem quines creences hi ha al darrera del concepte d’amor que ens condicionen.
  • Reformularem la nostra mirada perquè allò que pensem, sentim i fem vagin en la mateixa direcció.

Cada relació d’amor és única i intransferible. El proper divendres 15 d’abril, a les 18h30, volem convidar-te a reescriure la teva pròpia història d’amor, la real, en què tu ets protagonista, guionista i director/a. T’esperem a l’espai Alimara (c. Açores, 5) per compartir 2 hores de sessió.

Amors de película. Desmuntant el mite és el títol del tercer episodi del curs l’Apassionant món de la parella. I forma part del primer cicle en què et proposem preparar el terreny.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Pots inscriure’t a aquesta i/o a d’altres sessions del cicle, amb la possibilitat de gaudir de descomptes molt interessants:

  • Una sessió: 20€ sessió
  • Descomptes i bonificacions:
    • 2×1 per sessió (si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros).
  • Bonus primer cicle: 70 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


 

Anna-SorianoJordi-Muñoz

 

De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *