Activitat

Escriptura per a escoltar-te (online)

CAST

Amb aquesta proposta et convidem a provar l’escriptura com a eina de coneixement i d’escolta de la pròpia veu, aquella que no se sent tan fàcilment, que fins i tot s’amaga quan busquem respostes. Escriptura per a conèixer-te millor, guanyar claredat i benestar.

Serà en un recorregut de 6 sessions d’1 hora 30 minuts que compartirem via Skype en grups reduïts de màxim 5 persones, i on comptarem també amb eines de coaching que t’ajudaran a portar més enllà cada troballa.

.

El curs, per tant, es desenvolupa en streaming, en directe, la qual cosa permet una interacció a temps real amb el grup i la formadora, que proposarà exercicis i promourà la participació, oferint feedback de forma personalitzada i fent propostes de treball al llarg de cada sessió.

Explorarem, descobrirem, aprendrem i sortirem amb visions noves de paisatges que habitem però que potser mai ens havíem aturat a admirar.

1a sessió: Utopies. Connectant amb allò que vols

Escriurem sobre utopies personals i posarem les bases perquè comencis a viure-les.

2a sessió: Què t’encén?

Saps què vols? Què és important per a tu realment? Què ens pot revelar un recorregut pel nostre món? Posarem ordre interior a través de la paraula.

3a sessió: Eines per a escoltar-te

Sovint quan necessites respostes es fa difícil connectar amb res més enllà de soroll o el silenci. En aquesta sessió explorarem formes de poder escoltar la pròpia veu amb més possibilitats d’èxit.

4a sessió: Dibuixar el perfil

A través de l’escriptura descobrirem què ens poden ensenyar de nosaltres mateixos/es les relacions amb les altres persones i també com millorar-les. Conèixer quins són els teus límits és el primer pas per poder respectar-los.

5a sessió: La bellesa de l’acció escollida

En aquest últim bloc indagarem sobre creences que ens frenen i altres obstacles, per tal de poder superar-los i gaudir de la bellesa de posar-te en acció quan ho fas en la direcció que decideixes.

6a sessió: La carta

Per acabar, descobrirem el poder d’una carta, amb el seu destinatari i remitent, per a connectar amb el teu valor.

Bonus track: Ítaca i el jo feliç

 

Perfil dels/de les participants

Persones amb ganes d’escoltar-se, de descobrir a través de l’escriptura, de connectar amb allò que volen, de posar ordre a allò que és important per a elles. Aquelles que vulguin provar com l’escriptura ens pot ajudar a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos/es i relacionar-nos des d’una mirada nova. I també per a qui desitgi qüestionar-se creences que ens frenen i actuar en la direcció desitjada.

Perfil de la formadora

Natàlia Vázquez D.

Periodista especialitzada en comunicació, coach i aspirant sempre a la poesia.
Postgrau en crítica literària i DEA en Comunicació i Humanitats investigant sobre periodisme literari i Internet.

“Escric cada dia i utilitzo les paraules per ajudar a les persones, professionals i empreses a connectar amb la seva essència, per enfocar la seva comunicació i viure encesos/es en coherència amb el que són i volen ser”.

Col·laboro amb El despertador des de 2019, on facilito les propostes Com escriure clar i Escriptura despertadora per a l’autoconeixement i l’orientació.

.


DADES BÀSIQUES

DURADA:

El curs es desenvoluparà al llarg de 6 sessions de 1 hora 30 minuts, sumant un total de 9 hores.
Es realitzarà 1 sessió per setmana.

PREU:

135 € 120€ (preu adaptat amb motiu de l’estat de confinament).
Places limitades. Els grups seran de màxim 5 persones.

DISPONIBILITAT:

  • Grup de matins
  • Grup de tardes

Escull l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats al formulari d’inscripció que trobaràs al botó de sota.

INSCRIPCIONS:

*Si necessites més informació escriu-nos a info@el-despertador.com


Trobaràs més informació sobre la nostra línia de treball personal i autolideratge a ‘AMB MI’
.

Continguts relacionats:

Àgora despertadora dedicada a ‘L’escriptura, eina de benestar’, una conversa entre l’Anna Soriano, psicòloga especialitzada en ecologia emocional, i la periodista i coach Natàlia Vázquez.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *