Activitat

Escriptura despertadora per a l’autoconeixement i l’orientació

CAST


“Qualsevol persona que sàpiga parlar, pot escriure.”

Natàlia Vázquez D.


Has utilitzat mai l’escriptura per guanyar claredat respecte a algun tema que et preocupava o que et sobrepassava?
Posar per escrit els pensaments, les idees, treure el caos del discurs interior i deixar-lo anar sobre el paper, alleuja i ajuda a guanyar serenitat i a empoderar-se.
Però podem utilitzar-la de forma guiada per arribar a respostes que busquem? De quina manera ens pot ajudar en processos d’acompanyament a altres persones?

.

Proposta

La proposta d’aquesta formació és apropar-te l’escriptura com a eina de descobriment. Sigui per un interès personal o per utilitzar-la en el teu vessant professional. Més enllà d’utilitzar-la en moments crítics, podem incorporar-la com a aliada per viure amb més consciència i connexió amb allò que som i volem ser.

El treball amb l’escriptura també et permetrà ampliar els teus recursos d’orientació si acompanyes altres persones en processos de creixement, formació o capacitació.

Objectiu

L’objectiu és donar-te eines per poder utilitzar l’escriptura de forma guiada quan persegueixes un objectiu concret o acompanyes algú en una recerca personal o professional.

Com? Amb una proposta d’activitats, detonants d’escriptura per comptar amb un punt de partida per superar el vertigen que genera el full en blanc i també per a arribar més fàcilment a les respostes que busquem.

Metodologia

Com ho farem? Hem seleccionat una sèrie d’exercicis que ens permetran viatjar en el temps i l’espai per connectar amb diferents versions del nostre jo. Un jo amb qui conversarem i que ens ajudarà a connectar amb allò que volem.

A qui va adreçat?

Quan sorgeixen dubtes sobre si podrem connectar amb una eina com l’escriptura, per exemple perquè hem assumit que és quelcom que no sabem fer, normalment responc que qualsevol persona que sàpiga parlar, pot escriure. No cal que totes guanyem el premi Nobel de Literatura, però el llenguatge és una eina que sí que tenim a la nostra disposició.

Així és que, tant si t’agrada escriure, com si el que vols és trobar una nova eina d’indagació per a l’autoconeixement i per connectar amb les teves respostes, aquest curs et pot ajudar. Així com si acompanyes a d’altres persones a fer-ho.

Perfil de la formadora

.

Natàlia Vázquez D. és periodista especialitzada en comunicació corporativa i coach.

Escriu cada dia i acompanya a empreses i professionals a definir el seu missatge en coherència amb el seu propòsit (fins i tot si l’han de descobrir).

 


DADES BÀSIQUES

Data:
Divendres 27 de març de 2020

Horari:
De 16 a 20 hores

Places limitades:
20 persones

Preu:
40 euros

Lloc:
Espai Les Basses
Carrer del Teide, 20 · Barcelona

Inscripcions:

.

mail iconaSi tens qualsevol dubte, escriu-nos un correu a info@el-despertador.com.


 També et poden interessar altres eines per acompanyar:

EINES PER ACOMPANYAR

Mentoring i formació (eines de coaching, ecologia emocional i pedagogia sistèmica)
Visual thinking per a la pràctica socioeducativa

AMB MI. AUTOCONEIXEMENT

Sessions individuals
Sessions en grup
La banda sonora de les teves competències
En clau de Mi: sintonitzant amb mi per sintonitzar amb el món
Aprendre a fluir més amb la vida a través de l’eneagrama

.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *