Organitzacions

Nova guia d’Automotivació de la Diputació de Barcelona, t’acompanyem a endollar-te!

CAST

Diu Pilar Jericó que “hi passem massa temps, a la feina, per deixar-ne fora la felicitat.“ Malauradament, són moltes les persones que se senten infelices o desmotivades a la feina, que voldrien confiar més en si mateixes i gestionar millor la càrrega de treball, els canvis o les emocions. Alguns dels factors que condueixen a aquestes situacions són externs, però d’altres depenen d’un/a mateix/a. 

Per aquest motiu, la Direcció de serveis de Formació de la Diputació de Barcelona ens va encarregar el disseny d’una guia o manual d’Automotivació a l’entorn laboral, on s’hi recullen  els continguts principals de la proposta formativa que fa anys estem desenvolupant per acompanyar a professionals de diferents organitzacions i a la mateixa Diputació.

L’automotivació permet identificar i connectar amb el propi motor intern i esdevenir cocreadors/es dels diferents ecosistemes relacionals amb els quals convivim: confiar en els propis recursos, endollar-se i adoptar una actitud proactiva.

En aquesta línia, aquesta guia pretén ser un espai pràctic de reflexió i acció que acompanyi a qui el segueixi a través d’un trajecte d’autoobservació, presa de consciència i transformació amb l’objectiu que redefineixi o reenfoqui aquells aspectes de l’entorn laboral que consideri oportuns.

Elaborat per l’Anna Soriano i en Jordi Muñoz, editat en format digital, el manual s’estructura sobre la metàfora d’un viatge en el qual la brúixola és el sentit o propòsit motivador, la cantimplora el contenidor d’energia, la motxilla un reservori de recursos personals i el mapa el full de ruta en què cada persona defineix el seu camí.

Clica a la imatge per consultar la guia!

A cada apartat s’hi recullen continguts, reflexions i activitats que interroguen i conviden a l’acció en un guiatge inspirador i progressiu. Una travessa de descoberta i introspecció que, de ben segur, farà reflexionar i t’animarà a prendre les regnes de moltes situacions personals i professionals.

Perquè, com tan oportunament se cita al manual, “La vida és un llibre i tu n’ets l’autora. Tu ets qui decideixes l’argument i el ritme i tu ets (només tu) qui passa les pàgines.” Beth Mende Conny


Continguts relacionats:

Quan la motivació és dins: connectant amb el sentit, per Anna Soriano
El valor de las 9 vacas, per Jordi Muñoz
La condemna de la motxilla, per Jordi Esqué
Cartes a la felicitat: epistolari incomplet, per Jordi Muñoz
Que no s’apagui la llum, per Anna Soriano

 

En clau de testimoni:

Un compromís amb mi mateixa, per Txell Cabrera
Encontrando mi hogar, per Lidia García
Apostar per mi; el primer pas de les mil milles, per Mireia Cebrián

Aquí trobaràs més informació sobre la nostra feina i propostes de treball amb les organitzacions.


Informa’t de la nova edició online (formació en directe) del Màster en Ecologia Emocional >>Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *