Blog

Competències per viure millor, a la Fira d’Ocupació de la UPF

CAST

UUPF_Suma-competencies_El-despertador14na ponència on els assistents acaben a l’escenari i el conferenciant al pati de butaques?

Això és exactament el que va passar ahir, 11 de novembre, a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra, a la sessió ‘Suma competències per viure millor la teva aventura de futur’ que El despertador va dinamitzar en el marc de la celebració de la Fira d’Ocupació.

Una trentena d’alumnes va participar de la sessió, en què els vàrem convidar a donar-se el permís per somiar desperts, celebrar-se i adonar-se dels recursos amb els quals ja compten per fer realitat el seu somni, quins reptes tenen pel camí i quines competències volen treballar per aconseguir-ho, avançant cap als objectius professionals, vitals i ser protagonistes de les seves pròpies històries.

L’etapa de formació superior s’ha tornat un moment molt complex per als estudiants: les noves generacions no coneixen un altre context que no sigui el de la ‘crisi’ i han crescut escoltant fins a la sacietat que el mercat laboral està difícil, que els índex d’atur juvenil es troben més alts que mai, que hauran d’estudiar i estudiar molt de temps fins que trobin una primera feina… però i els somnis? entenen de crisis o necessiten benzina per créixer? Les competències (la confiança, l’autocontrol, la creativitat, el lideratge, la negociació, la flexibilitat, etc) poden ser les nostres millors aliades per començar a caminar cap a allò que ens fa brillar els ulls: una vocació, un camí professional, un projecte vital… perquè no hi ha somnis petits o grans, hi ha somnis que et fan brillar els ulls, o no.

Us deixem amb un recull fotogràfic, testimoni de la jornada d’ahir…


Volem agrair Barcelona Activa i la Universitat Pompeu Fabra per haver-nos convidat a formar part de les activitats de la Fira d’Ocupació i tenir l’oportunitat de gaudir de la il·lusió i l’energia d’aquests joves.

icona-llapisEt convidem a descobrir la nostra línia de treball orientada a joves, així com la nostra proposta de coaching laboral.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.