Perspectiva de gènere

Ariadna (Roser Mora)

Estimada Ariadna,

Ahir al vespre vaig arribar a Toulouse. No hi tornava des d’aquell nou de novembre. Cel rúfol. Tu i jo ens foníem en l’última abraçada sota un paraigües vermell abans de desaparèixer enmig de la munió de gent, sense mirar enrere.

Recordes les passejades amb bicicleta, pedalant sense rumb mentre jo, asseguda al darrera, et resseguia amb el palmell de les mans la sinuositat de la cintura i els malucs? I els vespres a la riba del riu, entre el murmuri de la gent bevent, cantant i ballant, fins que vèiem despuntar els primers raigs de sol que cobrien les taulades d’escarlata? Tastàvem per primera vegada la mel de la llibertat!

He llogat una petita estança amb vistes a la Garonne. Vull tornar a llevar-me cada matí en silenci amb cura de no despertar-te, baixar al carrer que la boulangérie encara estigui tancada, picar la porta de l’obrador, agafar amb la delicadesa com es cull un pardal caigut del niu la bossa de paper amb dos croissants acabats de sortir del forn per, finalment, xiuxiuejar-te a l’orella que el cafè està acabat de fer, que he parat la taula al balcó, que ja torna a ser primavera.

Sempre teva,

Amèlia.

Roser Mora


.

Relat de Roser Mora, participant de l’edició de Sant Jordi i Santa Jordina – abril 2019.
Si vols llegir la resta de relats presentats al concurs clica al següent enllaç.

.

Coneix les anteriors edicions del concurs i les seves temàtiques:

Amb aquesta ja són 6 les edicions del concurs #somriulavida de Sant Jordi. Cada una d’elles ha tingut una temàtica diferent: fotografies, haikus, imatges despertadores, relats amb valors… Et convidem a fer un cop d’ull a les edicions passades: 1r concurs2n concurs3er concurs4t concurs, 5è concurs.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.