Blog

Relats presentats al concurs ‘I tu, quins dracs has conegut?’ (Sant Jordi i Santa Jordina 2022)

Amb molta satisfacció i agraïment us presentem els relats participants del concurs ‘I tu, quins dracs has conegut?’ (8è certamen #somriulavida) que vam posar en marxa amb motiu de Sant Jordi i Santa Jordina 2022.

Volem agrair molt especialment la generositat, la sensibilitat i la implicació de les persones participants.

 

A continuació facilitem l’enllaç perquè puguis llegir els diferents relats:


 

Coneix les anteriors edicions del concurs i les seves temàtiques:

Amb aquesta ja són 8 les edicions del concurs #somriulavida de Sant Jordi. Cada una d’elles ha tingut una temàtica diferent: fotografies, haikus, imatges despertadores, relats amb valors… Et convidem a fer un cop d’ull a les edicions passades: 1r concurs2n concurs3er concurs4t concurs, 5è concurs, 6è concurs, 7è concurs. i el d’enguany, el 8è concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *